Presentationsteknik

 Är du redo att bli den som engagerar dina åhörare varje gång du talar? Uppgradera din presentationskraft och ta steget mot framgång på din talarplats!

Varmt välkommen till en praktiskt inriktad utbildning i Presentationsteknik, onsdagen den 13 november på Elite i Jönköping.

Under denna intensiva heldag kommer du att få konkreta verktyg och insikter som omedelbart förbättrar ditt sätt att presentera. Lär dig konsten att övertyga, strukturera och kommunicera klart och tydligt inför olika målgrupper, samt få tipsen som ger dig trygghet och pondus i situationer då du presenterar och talar inför andra. Dagen är praktiskt inriktad, med föreläsning varvat med övningar, diskussion och erfarenhetsutbyte

Programinnehåll:

• Kommunikationens grunder och budskapets betydelse

• Planera din presentation utifrån målgrupp och ramar

• Att formulera tydliga mål – vad ska presentationen leda till?

• Hantera och ta tillvara på invändningar

• Dispositioner, att leda åhöraren till din slutsats

• Pedagogiska och språkliga retoriska metoder

• Olika hjälpmedel som stöd vid presentation

• Deltagaraktivitet och återkoppling

• Kroppsspråkets betydelse

• Hantera din egen nervositet vid presentationer

Målgrupp

Alla som vill bli bättre på att hålla vassare presentationer och dragningar. Inga förkunskaper krävs.

Utbildare

Benny Persson är försäljningschef på Astrakan Strategisk Utbildning, där han dagligen möter kunder för att tillsammans skapa värde i målarbetet. Han är också en av Astrakans lärare inom retorik, presentationsteknik och facilitering.

Han har haft förmånen att arbeta med många olika organisationer och individer för att förbättra deras presentationsteknik och kommunikationsförmåga.

Benny har en utbildning från retorikkonsultprogrammet på Södertörns Högskola, är diplomerad facilitator och utbildad i förändringsledning, OBM – Organizational Behaviour Management, MI – Motiverande Samtal och Astrakanmetoden. Han är dessutom certifierad för Lead Forward®.”

Tid och plats

Onsdagen den 13 november 2024 kl 09.00-16.30

Kursen hålls på Elite Stora hotellet i Jönköping. Frukostfika serveras från klockan 08.30. 

Kursavgift

Kursen kostar totalt 3100 kronor exklusive moms per kursdeltagare. Fika och lunch ingår i kursavgiften. Kommunal utveckling fakturerar din arbetsgivare (kommun/förvaltning/enhet) efter avslutad kurs.

Anmälan

Du anmäler dig senast Fredag den 11 oktober 2024.  Anmälan är bindande efter att sista anmälningsdatum gått ut.. Hela kursen debiteras vid en eventuell avbokning, men du får gärna skicka ersättare vid förhinder. Vid anmälan får du en bekräftelse via e-post att du är registrerad på kursen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda.

Observera att anmälan ska vara personlig. Vi kan inte ta emot reserveringar av platser.

Vi tar inte emot några avanmälningar, men du kan själv avanmäla dig i systemet fram till sista anmälningsdatum. Du loggar in där du ursprungligen anmälde dig och väljer länkmenyn till vänster. Gå till 'Personligt' och 'Anmälningar' för att få en översikt över dina aktiviteter. Genom att klicka på en aktivitet kan du avanmäla dig

Har du frågor?

Kontakta Ulrika Pohl på e-post  ulrika.pohl@rjl.se eller telefon 072 519 45 02.
Tillfällen

   
   

Titel: Presentationsteknik
Startdatum:
Slutdatum:
2024-11-13 09:00
2024-11-13 16:30
Ort: Jönköping
Plats: Elite Stora Hotellet
Ansvarig: Ulrika Pohl
Lediga platser: 29
Sista anmälningsdag: 2024-10-11