Motiverande samtal – repetition och påfyllnad för läkare vid Region Jönköpings läns kvinnokliniker

En halvdags repetition och påfyllnad för dig som är läkare vid Region Jönköpings läns kvinnokliniker. Kursen äger rum onsdagen 13 november 13.00-16:00

Denna halvdagskurs ska underlätta för dig som har grundutbildat dig i motiverande samtal (MI) att utveckla ditt sätt att använda MI på ett ännu mer medvetet och tryggare sätt.

Innehåll

Kursen inleds med en kort repetition av de grundläggande teorierna och begreppen i MI. Därefter fokuserar vi på hur olika färdigheter i MI kan användas och passa in i vardagsarbetet.

Innehållet planeras i dialog med kvinnoklinikerna, och kan ha fokus på både förhållningssätt, samtalsteknik och strategier i MI.

Kursledare

Dick Ullerteg- Dick är handledare, folkhälsovetare, leg. Sjuksköterska, MINT-certifierad
MI-tränare och Medlem i Motivational Interviewing Network of Trainers (MINT). Dick har lång erfarenhet av att utbilda i MI i varierade sammanhang.

Tid och plats

Onsdagen den 13 nov 2024 13.00-16:00 på Savoy Hotel i Jönköping

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är läkare vid Region Jönköpings läns kvinnokliniker. 

Avgift

Avgiften är 1400 kronor (exkl. moms) och inkluderar eftermiddagsfika. Avgiften debiteras respektive kommun/förvaltning/enhet efter att anmälningstiden gått ut.

Anmälan

Du anmäler dig senast måndagen den 14 oktober 2024 Anmälan är bindande efter att sista anmälningsdatum gått ut. Hela kursen debiteras vid en eventuell avbokning, men du får gärna skicka ersättare vid förhinder. Du får en bekräftelse via e-post cirka en vecka före kursstart.

Vi tar inte emot några avanmälningar, men du kan själv avanmäla dig i systemet fram till sista anmälningsdatum. Du loggar in där du ursprungligen anmälde dig och väljer länkmenyn till vänster. Gå till 'Personligt' och 'Anmälningar' för att få en översikt över dina aktiviteter. Genom att klicka på en aktivitet kan du avanmäla dig

 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda.

Information

För praktisk information kontakta Ulrika Pohl på e-post ulrika.pohl@rjl.se eller telefon 072-519 45 02

Har du har frågor gällande kursens innehåll, kontakta Dick Ullerteg på e-post, dick.ullerteg@telia.com.

 


Tillfällen

   
   

Titel: Motiverande samtal – repetition och påfyllnad för
Startdatum:
Slutdatum:
2024-11-13 13:00
2024-11-13 16:00
Ort: Jönköping
Plats: Savoy Hotel Jönköping
Ansvarig: Ulrika Pohl
Lediga platser: 20
Sista anmälningsdag: 2024-10-14