Digital nätverksträff för Hälsoguide MAT

Förkunskapskrav: Deltagit på heldagsutbildningen Hälsoguide MAT

Digital nätverksträff för personer som har gått heldagsutbildningen Hälsoguide MAT. Syftet med nätverksträffen är att inspireras i arbetet med hälsosamma matvanor.

18 november kl. 10-12 möts vi digitalt via Zoom

Länken till möten skickas till din mailadress några dagar innan.

Ur programmet:
Föreläsning om "Mat och känslor". Tid för diskussioner och frågor. Möjlighet att delge varandra goda exempel från era verksamheter, både i stort och smått. Målet är att träffen skall inspirera till fortsatt arbete och fylla på med ny kunskap.

Förbered dig gärna genom att fundera på:

  • Vad har hänt sedan utbildningen?
  • Vilka aktiviteter har ni gjort eller planerat?
  • Har du några utmaningar eller hinder?

Observera att du klickar dig igenom anmälan hela vägen, "bekräfta anmälan" är sista knappen. Du ska få en bekräftelse i din mejl vid anmälan. Har du inte fått det, var vänlig hör av dig till kontaktperson.

OBS! Externa deltagare som tidigare varit anmälda till Regionens utbildningar kan inte logga in/registrera sig eftersom personnumret inte är kopplat till kontot, som numera krävs för registrering.

Följ nedanstående länk och fyll i e-postadress och personnummer så skapas ett nytt konto. Vänta till nästa dag innan du på nytt anmäler dig, då krävs Bank-ID för att registrera sig: https://lok.rjl.se/extern/np/templogin.aspx?courseid=5156

Frågor: Anna Kempe anna.kempe@rjl.se eller Stina Norberg; stina.norberg@rjl.se

Kursledare: Anna Kempe, leg dietist och Stina Norberg, nutritionist

  • Max: 60 personer och min: 10 personer
  • Sista anmälnings dag: 15 oktober