Arbetsrättslig nyhetsdag

Tisdagen den 20 april 2021 guidar Tommy Iseskog dig genom alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång inom arbetsrätten.

Välkommen till en arbetsrättslig nyhetsdag, tisdagen den 20 april 2021 online via Zoom.

Kursstart är kl. 09.00

Tommy Iseskog guidar dig genom alla viktiga nyheter och förändringar som är på gång inom arbetsrätten. Tommy går igenom olika lagstiftningsåtgärder, vägledande domar från Arbetsdomstolen mm.

Exakt innehåll kommer att fyllas på närmare inpå nyhetsdagen.

Medverkande

Under nyhetsdagen medverkar Tommy Iseskog som är en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter – han bevakar nyheter och vägledande domar inom arbetsrättsområdet varje dag, året runt. Han är även författaren som skriver pedagogiskt och lättbegripligt för dem som arbetar operativt inom dessa områden – ofta finns hans bok i bokhandeln redan innan den nya lagen träder ikraft. Tommy syns ofta i media för att ge expertkommentarer i samhällsaktuella frågor inom arbetsmarknadsområdet. Med sin gedigna erfarenhet och sin förmåga att beskriva det komplicerade på ett lättbegripligt sätt är han ofta anlitad av både arbetsgivare och arbetstagarorganisationer. Han läses av och har föreläst för tusentals HR-specialister, fackliga företrädare, chefer och studenter. Vi är övertygade om att kunskap om arbetsrätt bidrar till ansvarsfulla och trygga arbetsplatser!

Tid och plats

Tisdagen den 20 april 2021 online via Zoom.

Startar kl. 09.00, bryter för lunch kl. 12.00, bryter för em.fika ca kl. 14.30 och slut för dagen kl. 16.00.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som jobbar med HR-frågor, personal/hr-chef, förvaltningschef, kommundirektör/chef, politiker med flera som jobbar med arbetsrättsliga frågor.

Avgift

Avgiften är 2400 kr (exkl. moms) och inkluderar förmiddags- och eftermiddagsfika samt lunch. Avgiften debiteras respektive kommun/förvaltning/enhet efter att anmälningstiden gått ut.

Anmälan

Du anmäler dig senast måndagen den 29 mars 2021. Anmälan är bindande efter att sista anmälningsdatum gått ut. Hela kursen debiteras vid en eventuell avbokning, men du får gärna skicka ersättare vid förhinder. Du får en bekräftelse via e-post cirka 1 vecka före kursstart. Observera att anmälan ska vara personlig. Vi kan inte ta emot reserveringar av platser.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälda.

Eventuell kursdokumentation kommer mejlas ut.

Information

För mer information, kontakta