RIU HT-22 Värnamo

Är du nyexaminerad sjuksköterska och har fått ditt första jobb i Region Jönköpings län? Då är du Välkommen till Metodikum och introduktions och utvecklingsprogrammet "RIU" till hösten-22! Här får du tillsammans med andra nya sjuksköterskor/kollegor möjlighet att utvecklas och bli trygg i din nya yrkesroll.

Välkommen till Metodikum och introduktions – och utvecklingsprogrammet ”RIU” där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med andra nya sjuksköterskor/kollegor och våra erfarna instruktörer som är ”proffs i vardagen”.

Vi vet att steget mellan utbildning och yrkesliv kan kännas stort och syftet med RIU är att minska det steget genom att du under ditt första år får möjlighet att: 

  • stärka dina kliniska färdigheter genom träning i simulerad miljö och tillämpning i kliniskt arbete
  • förstå och kunna samspela och träna tillsammans med andra professioner
  • utveckla förmågan att leda och ansvara för omvårdnadsarbetet

På Metodikum vill vi skapa möjligheter att se och prova nya lösningar, genom ett tillåtande klimat som kännetecknas av energi, fantasi, nyfikenhet och kretivitet.

Du kommer att träffa instruktörer som alla arbetar kliniskt inom olika områden och har specialistkunskaper. De är engagerade, nyfikna och sätter fokus på det som är relevant och viktigt för att det ska fungera så bra som möjligt för dig i din vardag och i din verksamhet.

Du anmäler dig till hela introduktionsprogrammet vid första tillfället.

Fika och lunch ingår vid samtliga tillfällen.

Anmäl ev specialkost.

Kom ombytt till arbetskläder

 

Välkomna! 


Tillfällen

   
   

Titel: Introduktion och Uppstart
Startdatum:
Slutdatum:
2023-02-15 08:00
2023-06-30 16:00
Ort: Värnamo
Plats: Metodikum
Ansvarig: Sandra Lengqvist Lackemo
Lediga platser: 4
Sista anmälningsdag: 2022-09-30
Status: Startat